Γενικό Λύκειο Άμφισσας
" Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.Στην πόλη της Άμφισσας, στον τόπο των Δελφών, στη γη της ελιάς, το Λύκειο Άμφισσας με ιστορία που αγγίζει τα τέλη του 19ου αιώνα, είναι θεματοφύλακας της γνώσης και του πνεύματος, με σεβασμό και φροντίδα στο παιδί, το γονιό και το δάσκαλο "
Μήνυμα Διευθυντή

YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Περιφέρεια Στ. Ελλάδας
Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Φωκίδας

Συγκινητικές στιγμές ζήσαμε όλοιμαθητές και καθηγητές κατά τον εορτασμό της εθνικής μας επετείου του 1940. Στη 27/10/2016 η κ. Ζωή Μπέλα παρέδωσε στη μαθήτρια του σχολείου μας και πλέον φοιτήτρια της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρυσάνθη Καρανάσου ένα χρηματικό ποσό καθώς και τα έργα του αλησμόνητου συζύγου της, φιλόλογου και ποιητή Δημήτρη Αρμάου. 

Με μια πολύ σεμνή τελετή η οικογένεια αλλά και όλοι εμείς τιμήσαμε έναν άνθρωπο ο οποίος με την ευπροσήγορη και μειλίχια παρουσία του αλλά και το έντονο προσωπικό του στίγμα έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στις ψυχές όλων κατά το πέρασμα του από το σχολείο μας στο σχολικό έτος 1997-98. 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν η αδερφή του κ. Ελένη Αρμάου και οι πρώην διευθυντές του σχολείου μας κ.κ. Ανάργυρος Λαγγουράνης και Ηλίας Σεργουνιώτης. 

Δείτε φωτογραφίες